Auteursblog

Hiernaast lees je alle nieuwe updates van de auteurs van Boekscout.
De auteursblogpagina’s staan vol met verhalen over het project van de auteur; zijn of haar boek dat binnenkort bij uitgeverij Boekscout verschijnt of is verschenen.

Beschouw het als een online, openbaar dagboek waar de auteur lezers meerdere malen per week op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Samen met de auteur stap je in het proces dat begint met een digitaal manuscript en resulteert in het feestje wanneer hij of zij hét grote moment beleeft; de verschijning van het boek!

Volg ons op Facebook

Berichten

 • maarten

  Druk in de weer

  Beste mensen,

  Het exemplaar ligt bij de drukker en binnenkort krijg ik het eerste boek toegezonden! Spannend...

  De inhoud is goed... en de cover dekt de lading en is goed... 

  Gedulde oefenen en uitzien met verwachting!

 • daansmetsers

  Een kleine maand tot de uitgave en ondertussen...

  Nog een kleine maand tot de uitgave van mijn gedichtenbundel :). De voorlopige datum is namelijk vastgelegd op 14 juni. 

  Momenteel is de uitgeverij alles aan het verzorgen met betrekking tot de opmaak van de bundel. Binnenkort krijg ik terugkoppeling van hen over hoe alles er exact uit komt te zien. Ik heb natuurlijk al mijn inbreng al ingestuurd, waar zij nu iets moois van maken. 

  Ikzelf ben ondertussen bezig met het voorbereiden van een afspraak die ik heb met Bibliotheek Dommeldal, waar wellicht een lezing of presentatie gegeven gaat worden naar aanleiding van de uitgave van de bundel. Op 29 mei ga ik bij de Bibliotheek na wat er allemaal ...

  Lees meer en reageer.

 • VolwassenKindVanGescheidenOuders

  YES!!!

  Blij met het eindresultaat!!

  Hopelijk hebben (volwassen) kinderen van gescheiden ouders wat aan mijn boek.Daar heb ik het uiteindelijk allemaal voor gedaan.

 • Marielouise

  Te koop!

  Bijna eind van de middag, snel wat schrijven voordat ik een leuke avond met vier bevriende collega's tegemoet ga. Schrijven, omdat het eruit moet, het is niet tegen te houden. Het is als een waterval, hoewel ik me dit keer beperk tot een watervalletje.

  Vannacht verschenen de cijfers  0.00 uur op de wekker. Zou mijn boek al op de site staan? Nee, vast niet. Maar ja, soms worden dingen met de computer in gang gezet en dan zou het zomaar wel kunnen. Toch even kijken...nee, nog niets. Dit herhaalt zich tussen de korte slaapmomenten door. Om 10 uur in de ochtend toch maar op pad in de hoop dat ik er even niet aan denk. Ik wéét dat elf uur het moment is dat de persb...

  Lees meer en reageer.

 • machteldleuse

  Was er maar

  Was er maar dat sprankje hoopDat alles tot een goed einde brachtDat je een gerust gevoel geeftDat een lichtpuntje is in je levenWas er maar die magieDie je in sprookjes zietDie glinsterende sterretjesEn alles komt goedWas er maar iemandDie er altijd wasDie je door alles heen hielpDat sprankeltje hoop gaf, die magie