Auteursblog

Hiernaast lees je alle nieuwe updates van de auteurs van Boekscout.
De auteursblogpagina’s staan vol met verhalen over het project van de auteur; zijn of haar boek dat binnenkort bij uitgeverij Boekscout verschijnt of is verschenen.

Beschouw het als een online, openbaar dagboek waar de auteur lezers meerdere malen per week op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Samen met de auteur stap je in het proces dat begint met een digitaal manuscript en resulteert in het feestje wanneer hij of zij hét grote moment beleeft; de verschijning van het boek!

Volg ons op Facebook

Berichten

 • NatasjaSaskiaVerheyden

  Sneak peak

  Het is evenwel niet allemaal kommer en kwel, er is ook nog een 'upside' aan de zaak. Want auteur zijn betekent eveneens dat jij de preview krijgt. En zeker nu: door corona zijn de medewerkers van de uitgeverij immers grotendeels van thuis uit aan de slag, waardoor het allereerste exemplaar aan de schijvers zelf wordt bezorgd ter kwaliteitscontrole. Wanneer dát bijgevolg in de brievenbus valt, is dat wel heel speciaal. Het is, op de drukker na, per slot van rekening dé eerste aanschouwing ooit!

  En het is misschien een beetje zelf-bewieroking, maar boy, oh boy is dat even een mooi uitgevallen boek!

 • mariannewintermans

  Toch nog beroemd...

  Het is nu woensdag. Terugkijkend kan ik zeggen dat zaterdag de 17e, ondanks de teleurstelling, toch een verrassende en fijne dag is geworden. Mijn zoon en schoondochter wonen in Portugal. Speciaal voor de presentatie hadden ze bedacht dat het leuk zou zijn als zij, tadaaa! om 16.00 uur zouden komen binnenwandelen. Die verrassing ging dus niet door. Maar ze zijn wel naar Nederland gevlogen. Het was zaterdag niet helemaal meer een geheim, want George had zich, nadat hij het wekenlang stil heeft kunnen houden, versproken, op de valreep. De verrassing was er voor mij niet minder om. We zijn naar Amersfoort gereden, waar mijn zus woont. Zij zou ook naar de presentatie komen, met 3 vrienden. Nu...

  Lees meer en reageer.

 • renateevertse

  Nooit meer!

  In mijn boek vecht ik samen met mijn lief om goede zorg te krijgen. Dit gaat niet zomaar vanzelf. Ik ga discussies aan met specialisten in het ziekenhuis, en met andere zorgmedewerkers. Omdat ik bekend ben met de medische wereld en medisch jargon, worden de gesprekken grimmiger. Eén dokter in een ander ziekenhuis kan het goed verwoorden: “Gynaecologen opereren veel, maar als het mis gaat, zijn de gevolgen niet te overzien.”

  De medische misser, waarbij onder andere een bekkenbodemmatje wordt geplaatst bij mij, mag geen enkele vrouw ooit nog overkomen. Nooit, nooit ...

  Lees meer en reageer.

 • Cheryna

  Fantasie

   creatives....

 • jorienbeunk

  Een verhaal met een belangrijke boodschap

  Inmiddels is het al bijna een week geleden dat mijn boek: 'Getekend' verscheen. Daarom is het hoog tijd om eens te vertellen waarom ik dit boek heb willen schrijven, maar ook heb willen uitgeven. Want waarom hoop ik dat veel mensen dit verhaal gaan lezen? Dat ga ik je uitleggen in deze blog!

  Het boek vertelt het verhaal over de geadopteerde Dorien. Het is een verhaal geworden over vriendschap, automutilatie, rouw en het vinden van je identiteit. Dorien bevindt zich in een moeilijke periode in haar leven. We kennen het allemaal wel: de overgang van de basisschool naar de middelbare school en we kennen ook allemaal de onzekerheid en span...

  Lees meer en reageer.