Auteursblog

Hiernaast lees je alle nieuwe updates van de auteurs van Boekscout.
De auteursblogpagina’s staan vol met verhalen over het project van de auteur; zijn of haar boek dat binnenkort bij uitgeverij Boekscout verschijnt of is verschenen.

Beschouw het als een online, openbaar dagboek waar de auteur lezers meerdere malen per week op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Samen met de auteur stap je in het proces dat begint met een digitaal manuscript en resulteert in het feestje wanneer hij of zij hét grote moment beleeft; de verschijning van het boek!

Volg ons op Facebook

Berichten

 • adrismits

  Fragment 9 (uit het zeer binnenkort te verschijnen boek 'De Esdoornvrucht')

  Ze richtte zich direct tot de aanwezige arts. ‘Leg mij eens uit hoe het mogelijk is dat die hersenloze collega van je, mij heeft goed kunnen keuren.  Nou ja, goed keuren, ik zou in ieder geval nog in staat moeten zijn om schoonmaakwerkzaamheden te verrichten of aan een lopende band te staan.’Ze keek de keuringsarts aan, ze zag geen reactie en er kwam ook geen reactie. Niet dat ze hem de ruimte daarvoor gegeven zou hebben, neen, daarvoor was ze te opgefokt. Weken had ze zich thuis druk lopen maken. Als hij dit dan doe ik dat, enz., ...

  Lees meer en reageer.

 • rickardesch

  30 miljoen

  Het begon goed in Enschede in januari; wat een prijs! Van harte voor de winnaar!! Een mooie titel voor de blog van januari. Deze maand druppelen de inzendingen voor de gedichtenwedstrijd nog steeds binnen.  Er zijn er inmiddels al ruim tweehonderd binnen en dat is (nu al) een prachtig aantal! Tot 10 februari kunnen de gedichten nog steeds ingestuurd worden. Dus doe nog even mee!!

  Voor alle info: https://www.uitinenschede.nl/evenementen/gedichtenwedstrijd

  Rob Hoekschop (de biografie van een voetbalamateur) gaat definitief door. Ben je benieuwd naar het resultaat en heb je interesse in de datum van verschijnen? Geef dan even je toes...

  Lees meer en reageer.

 • roelseidell

  "Zeg maar Aad, zei de Koning" nu nog mooier!

  Afgelopen jaar is het prentenboek "Zeg maar Aad, zei de Koning" in een nóg mooiere versie verkrijgbaar: De letters zijn nu veel groter, zodat het veel beter voor te lezen is. Ook wordt het vanaf nu bij een andere drukker gemaakt waardoor de platen nog veel mooier worden afgedrukt.

  Dus voor iedereen die dit spannende voorleesboek voor kinderen rond de 7 jaar nog niet kent: Sla je slag!

 • marctulfer

  In de wolken ...

  De bundel kan vanaf nu worden gekocht via www.boekscout.nl 

  Bedankt aan alle "supporters"!

 • MarcelDamen

  Nieuwe roman

  Hallo allemaal,

  De eerste keer dat ik überhaupt blog, ik voel me net een bejaarde voor een zebrapad...

  Druk doende met de editing van mijn eerste roman bij Boekscout. Na mijn boek over het ontwerpen van je eigen tuin (De Tuin 2.0) ben ik blijven schrijven en dat resulteert in een -volgens de redactie- flink werk waar pit in zit. Stel je voor, je krijgt als vrouw een afrodisiacum in handen waarmee je totale controle krijgt over iedere man van jouw keuze.... Prikkelend, of niet?

  Plaats vooral reacties en ik houd jullie op de hoogte!