Auteursblog

Hiernaast lees je alle nieuwe updates van de auteurs van Boekscout.
De auteursblogpagina’s staan vol met verhalen over het project van de auteur; zijn of haar boek dat binnenkort bij uitgeverij Boekscout verschijnt of is verschenen.

Beschouw het als een online, openbaar dagboek waar de auteur lezers meerdere malen per week op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Samen met de auteur stap je in het proces dat begint met een digitaal manuscript en resulteert in het feestje wanneer hij of zij hét grote moment beleeft; de verschijning van het boek!

Volg ons op Facebook

Berichten

 • adoptieineenboekje

  Langs de zee

  Stel je voor:Je bent aan zee met je kind en een goede vriendin. Je wilt even alleen wandelen, een stukje langs de zee. Je vraagt je vriendin op je kind te passen. Wanneer je na een half uur terugkomt is je kind kwijt.Je wordt compleet gek van paniek. Pas na een half uur vind je je kind terug in de duinen, lekker aan het spelen. Het radeloze gevoel blijft je echter nog lang achtervolgen. Je vriendin wilde er niet over praten. Nooit. Schaamte. Pijn. Kwelling.Jaren later zie je haar weer. De gedoofde vriendschap is nu niet meer dan een pijnlijke confrontatie. Je stelt de vraag. ‘Waarom lette je niet op?’Ze draait haar hoofd om. Kijkt dan we...

  Lees meer en reageer.

 • adoptieineenboekje

  Terug naar je begin

  Terug naar je begin. 

  Hunkering.

  Midden in mij. 

  De herinnering.

  Weten.

  Vergeten. 

  Stilte en respect. 

 • sanderbossink

  Samenvatting boek

  Nieuwsgierig naar het boek? Lees hieronder de samenvatting!

  Als historicus is Berend Schulte niet heel erg succesvol totdat hij door zijn oude school liefde Sophie wordt benaderd. Tijdens haar werk als archeologe stuit ze in Zuid Duitsland nabij de Obersalzberg, tijdens de tweede wereldoorlog hét nazi bolwerk van Hitler, op een geheim wat niet onthuld mag worden. Ze moet vluchten en benadert Berend, van wie ze weet dat hij gespecialiseerd is in dit onderwerp, om samen met hem op zoek te gaan naar een mogelijke oude Joodse oorlogsbuit die ergens op de berg is verstopt. 

  Sophie wordt al vanaf haar vlucht uit Duitsland gevolgd omdat zij de blauwdrukken heeft gestolen van de mog...

  Lees meer en reageer.

 • estherkupers

  Instagram

  Even een snelle flitsblog tussendoor: op mijn Instagram-account @estherschrijft plaats ik naast nieuws over mijn boek ook mooie natuur- en landschapsfoto's. Die binnenkort het onderwerp zijn van een nieuw boekenavontuur!

 • rolandsmulders

  Kruiwagen

  De Stint mag niet meer de weg op van de minister. Voor wie het nog niet weet: Stint is de merknaam van zo’n elektrische kruiwagen waarmee kinderen een en weer worden gereden tussen de kinderopvang en de school. Er rijden duizenden van die dingen rond en kennelijk zijn het stuk voor stuk tikkende tijdbommen. Ze kunnen mankementen vertonen die maken dat ze opeens stil komen te staan of juist niet meer tot stilstand zijn te brengen.

  Hoe desastreus zoiets kan aflopen hebben we onlangs gezien. Maar een totaal verbod voor de zekerheid is heel misschien toch een beetje overtrokken. Auto’s, bussen en treinen kunnen ook mankementen vertonen en betrokken raken bij fatale ongevallen. Op da...

  Lees meer en reageer.