Auteursblog

Hiernaast lees je alle nieuwe updates van de auteurs van Boekscout.
De auteursblogpagina’s staan vol met verhalen over het project van de auteur; zijn of haar boek dat binnenkort bij uitgeverij Boekscout verschijnt of is verschenen.

Beschouw het als een online, openbaar dagboek waar de auteur lezers meerdere malen per week op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Samen met de auteur stap je in het proces dat begint met een digitaal manuscript en resulteert in het feestje wanneer hij of zij hét grote moment beleeft; de verschijning van het boek!

Volg ons op Facebook

Berichten

 • janzwart

  Boekpresentatie in Kampen woensdag 29 januari a.s.

  Om 1400 uur woensdagmiddag 29 januari geef ik een presentatie in boekwinkel de Rank in Kampen.

  Het leuke is dat ik een exemplaar ga aanbieden aan kapitein Jo Visser van de Dependent, die als jonge kapitein van 26 jaar de 13 jarige scheepsjongen Jan in bedwang moest houden op zijn prachtige kustvaarder de 'Dependent'. Hij is nu 82 jaar oud.

  Tevens bied ik ook mijn boek 'Draagkracht' aan dat door de MAF is uitgegeven. www.maf.nl

 • janzwart

  Leuke boekpresentatie in Almere!

  Zondag 26 januari deed ik een boekpresentatie in Almere met een groep van 20 mensen in een grote woning van een goede vriend. Het leuke was dat ik daarna een primeur deed: mijn eerste pianorecital met stukken van Beethoven, Debussy, Rachmaninoff, Scriabin en Liszt en ook een paar kleine dingetjes van mijzelf.

  Het was een bijzonder prettig publiek en een leuke einde met een jamsessie omdat een andere vriend zijn dwarsfluit had meegenomen en we gingen jammen, zingen etc.!

 • eenadoptieuitvergroot

  Stuur mij een brief

  Dag,

  Willen lezers van mijn boek reageren?

  Stuur dan een mail. 

  eenadoptieuitvergroot@gmail.com

 • eenadoptieuitvergroot

  Tips omgaan met te intens je adoptie gevoelens herschikken

  Soms gaat het leven voorspoedig. Soms is het leven stom!

  Dat geldt ook voor geadopteerden. We hebben onze golfbewegingen. Hier tips om over na te denken.. Bij momenten van Ups. Moet je juist zorgen voor Ups. Zodat de downs minder komen. Pluk de dag. Bepaal zelf je pad. Wees de baas over jouw stemmingen via deze tips.  Adopte lijkt op het werk van Escher. Het lijkt te kloppen. Voor anderen. Maar wij...weten dat de pilaren scheef staan..

  Mijn tips:

  1) Heb je in deze periode last van een actief brein stel jezelf een doel dat te doen wat inspanning of meteen ontspanning geeft. Het beste werkt zorgen voor je toekomst. Dus zorgen dat de beloning direct...

  Lees meer en reageer.

 • ilonaschomper

  Over de Rechten van de Mens en ruis in je hoofd.

  Hallo,

  Leuk dat je weer er weer bent! We zijn gewoon alweer ruim twee weken verder. En wat waren het weer heftige weken. Zowel privé als in het nieuws. Het kan je niet ontgaan zijn. Afgelopen donderdag, 23 januari 2020, werd het rapport van de Universiteit Utrecht: “Seksueel misbruik en aangiftebereidheid binnen de gemeenschap van Jehova’s Getuigen” openbaar gemaakt. Elke nieuws app en krant, alle actualiteitenprogramma’s, het journaal. Je kon er echt niet omheen.

  Het meest opvallende was misschien wel het feit dat het bestuur van de organisatie van Jehovah’s Getuigen in Nederland (laten we ze voor het gemak vanaf nu even de JG noemen), alles op alles heeft gezet o...

  Lees meer en reageer.