Auteursblog

Hiernaast lees je alle nieuwe updates van de auteurs van Boekscout.
De auteursblogpagina’s staan vol met verhalen over het project van de auteur; zijn of haar boek dat binnenkort bij uitgeverij Boekscout verschijnt of is verschenen.

Beschouw het als een online, openbaar dagboek waar de auteur lezers meerdere malen per week op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Samen met de auteur stap je in het proces dat begint met een digitaal manuscript en resulteert in het feestje wanneer hij of zij hét grote moment beleeft; de verschijning van het boek!

Volg ons op Facebook

Berichten

 • jessah

  Vanwaar het ontstaan van de bundel 'Ik ben dicht bij jou?'

  Al vele jaren schrijf ik gedichten. Het is voor mij een goede manier van alledaagse dingen verwerken. Het een plekje geven.Zie het als in de herfst: De groene kleuren in de natuur veranderen in bruin, rood en oranje. De vele bladeren vallen van de bomen en de harde wind laat regendruppels tegen de ramen kletteren. Kortom, er is een proces gaande. Oktober heeft haar intrede gedaan in het najaar en maakt zich beetje voor beetje klaar voor de winter. Een periode waarin alles zich verbergt voor het zichtbare.Het frisse groen van de lente en tegelijk de diversiteit van de zomer zijn afgestorven en verdwenen. De mooie bloemen en vlinders hebben plaats gemaakt voor paddestoelen en...

  Lees meer en reageer.

 • adoptieineenboekje

  Tijd

  Het is bijna zover. 

  Het is maar een boek. 

  Maar mijn boek is wel Mijn boek! 

  Ik ben er trots op!!

 • mariskavermaning

  Nieuw boek

  Hai!

  Vandaag kwam ik uit werk en schoot mij  iets heel belangrijks te binnen. Op dit moment is mijn grootste promotiekanaal Instagram, hier breng ik dan ook menig uurtjes op door. Hierdoor vergeet ik mijn Facebook of blog nog weleens omdat ik hier minder mensen op aantrek. Het nieuws wat ik jullie ga vertellen, was dus allang te vinden op mijn Instagram.

  Zoals de titel al zegt ben ik bezig met een nieuw boek. Hier heb ik alleen nog maar de rode draad van uitgeschreven, het echte schrijven moet dus nog beginnen. Persoonlijk vind ik het prettiger om me, tijdens het schrijven, ergens aan vast te kunnen houden maar nog wel de vrijheid te hebben om in het wilde weg te schrijven. ...

  Lees meer en reageer.

 • mauritsvansambeek

  Het Geluk van Aanwezigheid

  Welkom bij de G.E.L.U.K. blog van deze week!

  Voor sommigen is het nog vakantie. Anderen zijn inmiddels wedergekeerd van een reis met allerlei nieuwe en bijzondere ervaringen. En enkelen hebben misschien wel het opperste zomergeluk mogen beleven in eennieuwe liefde, of met een vertrouwde partner waarmee het vuur van de passie opnieuw is aangewakkerd.

  Er zijn echter ook thuisblijvers, zoals ik dit jaar. Met het weer van de afgelopen weken was dat toch alsof ik ergens in een tropisch land was beland. En ook hier in de buurt zijn genoeg dingen te doen en te beleven om extra geluk te ervaren. En dat brengt me op de overweging van deze week…

  =====

  Het Ge...

  Lees meer en reageer.

 • stanskorspero

  Het resultaat

  Mijn eerste exemplaar in mijn handen.

  WAUW!

  Dat voelt heel goed.

  Weinig aan toe te voegen voor nu, behalve dan, dat je bij mij al kan reserveren, zodat ik vrijdag direct kan bestellen. Of kijk op de webshop van Boekscout, waar je 'De longen uit mijn lijf' ook kan kopen. Voor diegene die wat moeite hebben met online bestellen, je kan ook naar een erkende boekhandel die voor jou dit kan regelen. Je kan het boek dan in de winkel ophalen.

  De prijs is € 17.99