Auteursblog

Hiernaast lees je alle nieuwe updates van de auteurs van Boekscout.
De auteursblogpagina’s staan vol met verhalen over het project van de auteur; zijn of haar boek dat binnenkort bij uitgeverij Boekscout verschijnt of is verschenen.

Beschouw het als een online, openbaar dagboek waar de auteur lezers meerdere malen per week op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Samen met de auteur stap je in het proces dat begint met een digitaal manuscript en resulteert in het feestje wanneer hij of zij hét grote moment beleeft; de verschijning van het boek!

Volg ons op Facebook

Berichten

 • leoweijers

  Ontwerp cover en auteursformulier naar de uitgever

  Vandaag heb ik het auteursformulier en het ontwerp van de cover naar de uitgever gestuurd. In het auteursformulier zijn een korte samenvatting van het boek en een korte biografie opgenomen. Het aftellen naar het moment van de productie kan beginnen! Mijn boek 'Zomerhit(te)', dat in april 2018 het levenslicht zag, krijgt een opvolger!   

 • AntoonEngelbertink

  Feuilleton Aflevering 46 van 54

  De tweede moord in Baaiduinen

  Aflevering 46 van 54              19-6-2019

  In Den Haag wordt ie opgepakt. Op klaarlichte dag, in de buurt van het station. Ook nu maakt hij geen moeilijkheden in het openbaar, gaat gewillig mee. Nikko Krijnselaar kent het klappen van de zweep. Voor het politiebureau staat een arrestantenwagen gereed die hen met hoge snelheid zonder omwegen naar Hengelo brengt. Op het knooppunt ‘Azelo’ gaat het bijna mis. De chauffeur houdt net iets te lang de meest rechtse rechterstrook aan, twee grote bestelbussen denderen...

  Lees meer en reageer.

 • carlitavanrossum

  Recensie 'De Veger' van Jonathan Auxier

  De Veger – Jonathan Auxier

  De Veger is het sprookjesachtige verhaal van Nan Mus, die als schoorsteenveger werkt voor de wrede Wilkie Crudd in het Londen van de negentiende eeuw. Het is gevaarlijk werk, maar ze heeft geen andere keus, omdat er niemand is die voor haar zorgt. Ondanks dat ze geen waardevolle bezittingen heeft,  is Nan wel heel zuinig op een roetje dat ze ooit van de Veger kreeg, de man die haar het vak leerde en als een vader voor haar was.  Totdathij op een dag plotseling verdween.

  Zonder de Veger voelt Nan zich eenzaam en vindt zij het moeilijk om mensen nog te vertrouwen. Ze probeert zo goed en z...

  Lees meer en reageer.

 • Marielouise

  Onomstotelijk bewezen

  Of ik even mijn adres op kan schrijven zodat mijn achternichtje me een tekening of kaart kan sturen. Tuurlijk kan ik dat! Gevleid tover ik met gepast enthousiasme een plastic balpen uit mijn tas. Als ik snel en zwierig mijn naam en adres begin op te schrijven, duiken drie hoofden met hun blik op mijn handen of beter gezegd op wat er uit mijn handen op papier komt.Ze kijken elkaar vervolgens even aan en bevestigen knikkend en eensgezind naar elkaar.

  Het is een herhaling van twee vergelijkbare momenten eerder deze week en ook hier wordt even later dan ook hardop uitgesproken dat het écht zo is. Gelukkig! Ik was al blij ...

  Lees meer en reageer.

 • jadevermeulen

  Fragment uit het tweede boek!

  De verschijningsdatum van het vervolg op "Nylholuna" is inmiddels wel heel dichtbij. 21 juni! Dat is deze week vrijdag al!

  Ik wil graag een fragment laten zien dat in het tweede boek voorkomt, zodat je er weer even in kunt komen. Het is het directe vervolg op waar het was gebleven bij de cliffhanger van deel 1!

  Hierbij het begin van Nylholuna 2 - Een dolk met een gelofte:

  Julia zat op de koude stenen vloer van de cel. Aan het constante geluid van geroezemoes afkomstig van de misbaksels die hier ook opgesloten zaten en de vreselijke stank was ze nog steeds niet gewend geraakt. Aan het gif ook niet.Nagelbijtend peinsde ze over van alles en nog wat. Over Luv...

  Lees meer en reageer.