Auteursblog

Hiernaast lees je alle nieuwe updates van de auteurs van Boekscout.
De auteursblogpagina’s staan vol met verhalen over het project van de auteur; zijn of haar boek dat binnenkort bij uitgeverij Boekscout verschijnt of is verschenen.

Beschouw het als een online, openbaar dagboek waar de auteur lezers meerdere malen per week op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Samen met de auteur stap je in het proces dat begint met een digitaal manuscript en resulteert in het feestje wanneer hij of zij hét grote moment beleeft; de verschijning van het boek!

Volg ons op Facebook

Berichten

 • isabron

  Koffiemomentje

  Van mijn oud-collega kreeg ik een appje met de tekst: 'Superleuk, je boek. Ook wel ontroerend, zoals 'de bruiloft' ( Een bijzonder einde...), in het hospice. En de 'bodywarmer' ( Outdoorkleding), hilarisch. Ik heb net een paar verhalen gelezen in de koffiebreak. We zitten midden in de verbouwing.

 • elssiep

  #BeProud

  Daar is zij dan! Mijn boekje daadwerkelijk in in mijn handen. Dat is toch heel wat anders dan wanneer je via de laptop ernaar kijkt. Het blijft nog steeds een beetje onwerkelijk voelen, want is het echt van mij, door mij gemaakt? Het gevoel van trots vind ik soms nog lastig om toe te laten en toch wel zo dat het mijn 'pareltjes' zijn. Pareltjes waar ik trots op ben!

 • mariskavermaning

  De goodiebag van Binnert Overdiep

  Hallo!

  Als je net mijn andere blog bericht gelezen hebt: welkom. Heb je dat nog niet gedaan, raad ik je aan om dat wel te doen. Het verhaal sluit dan misschien een beetje beter aan.

  Anyway. Op het linker plaatje is te zien wat wij mee naar huis kregen. Tijdens het verhaal van Hebban werd ons al verteld dat we een T-shirt mee naar huis zouden krijgen, dus dat wisten we al. Van dat andere pakketje werd ik zelf erg enthousiast, die hebben we namelijk van Binnert Overdiep gekregen. Thuis hebben wij, ik!, dat dan ook snel uitgepakt. Op het T-shirt staat een boek afgebeeld en op de achterkant zijn de andere delen te zien. Verder zat er nog een boekje in over recenseren, een postkaar...

  Lees meer en reageer.

 • mariskavermaning

  Young adult avond #1

  Hai!

  Gisteren was het dan eindelijk zover! De eerste young adult avond bij Binnert Overdiep (Heerenveen) Voor mij was dit tevens de eerste young adult avond waar ik ooit heen ben geweest maar ik vond het super!

  Om 19:15 komen wij binnen gelopen. Achterin de boekhandel staan allemaal meiden bij de young adult sectie te kijken, daar gaan wij bijstaan. Even lekker neuzen door de boeken voordat we beginnen. Nog een stukje verder naar achteren staan allemaal stoeltjes. Om 19:30 nemen wij plaats en luisteren we eerst naar een verhaal over Hebban. Hebban is een site waarop van alles te bekijken valt. Je kunt hier deel nemen aan een leesclub, een boekenlijstje maken maar ook recessies...

  Lees meer en reageer.

 • marlonwongsioe

  COLUMN 2: WANNEER BEGINT DAT NIEUWE TIJDPERK?

  Je vraagt je misschien af wanneer dat Nieuwe Tijdperk eindelijk begint? Wanneer vindt er nou eindelijk die grote positieve omslag plaats? Je bent in je leven veel bezig met spirituele groei. Je mediteert en gebruikt positieve affirmaties. Een keer per week ga je naar de yoga school. Je voelt jeer beter door, maar toch blijft het lastig om je weg te vinden in de huidige maatschappij. 

  Doordat je met spiritualiteit bezig bent, kan het zijn dat je gevoeliger wordt. Dit is iets om mee om te leren gaan. Er wordt helaas niet altijd rekening mee gehouden. Vandaag de dag lijkt het vaak alsof het er niet echt beter op wordt in de wereld. Voor sommigen reden om zich meer terug te trekken. He...

  Lees meer en reageer.