Auteursblog

Hiernaast lees je alle nieuwe updates van de auteurs van Boekscout.
De auteursblogpagina’s staan vol met verhalen over het project van de auteur; zijn of haar boek dat binnenkort bij uitgeverij Boekscout verschijnt of is verschenen.

Beschouw het als een online, openbaar dagboek waar de auteur lezers meerdere malen per week op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Samen met de auteur stap je in het proces dat begint met een digitaal manuscript en resulteert in het feestje wanneer hij of zij hét grote moment beleeft; de verschijning van het boek!

Volg ons op Facebook

Berichten

 • jeroenvanrijt

  Augustus

  Augustus is niet alleen de naam van een maand, maar ook de titel van een verhaal, dat een speciaal plekje heeft voor mij; een verhaal, dat mij heeft verwonderd en geïnspireerd. Augustus is een sprookje voor volwassenen vande hand van Herman Hesse, meesterverteller en Nobelprijswinnaar. Dit fascinerende verhaal heb ik op mijn werk veel verteld aan groepen tieners. De boodschap van dit sprookje is hartverwarmend; het in staat zijn van anderen tehouden is een voorwaarde voor je geluk en zielenheil. Verhalen als Augustus geven altijd hoop en wijsheid. En, net zoals de maand augustus, een periode is waar vruchten en groenten rijpen, is het sprookje over Augustus een verhaal va...

  Lees meer en reageer.

 • overleventessaoving

  Sneak Peak

  Het is eindelijk zover!

  Vandaag alles wat ik kon doen voor het uitgeven van mijn boek afgerond! Nu zal er een spannende tijd aanbreken wat uiteindelijk leidt naar het verschijnen van mijn boek. 

  Ik wilde jullie allemaal alvast een sneak peak geven van mijn cover van het boek. Ik heb deze afbeelding samen met de mensen van Boek Scout uitgekozen en wilde deze heel graag ook met jullie delen! Vandaar dit korte berichtje van mij  :)

  Heel veel liefs van mij!

 • SophieLomberg

  Proefversie

  Ik kreeg vorige week de digitale proefdruk van mijn boek en hij is gaaaaaf!! Hij is veel mooier dan ik in mijn stoutste dromen had durven dromen. Ik heb nog een paar kleine aanpassingen gedaan in de covertekst. Nu is het dan ook afwachten op de allereerste druk. 

  Ik kan niet wachten!! Jullie dan? :) 

 • KevinJansen

  Amir, Jurre en Maud

  Amir, Jurre en Maud zijn de beste vrienden van Sanne en worden daarom mee op reis gevraagd.  Ze helpen mee met alle voorbereidingen.  Kasteel opknappen, pakjes inpakken, snoepgoed maken en natuurlijk het uitzoeken van de cadeaus.

  Een ding zijn ze vergeten voordat ze op reis gingen: ze hebben het niet verteld aan hun ouders.  De ouders raken in paniek en zo worden de drie kinderen al snel de meest-gezochte kinderen van Nederland!  Dat zou nog wel eens kunnen zorgen voor het einde van het mooie plan van Sanne!  Als dat maar goedkomt…

 • loekvanstraaten

  Complot

  Via de vaak niet zo sociale media worden tal van complottheorieën verspreid. Vaak worden Bill Gates of Georg Soros door de complotverspreiders genoemd als kwade genius achter zo’n verzonnen complot. Zo zou Bill Gates de huidige pandemie hebben veroorzaakt met het doel daarna veel geld te verdienen met een vaccin (dit omdat hij onderzoek naar een middel tegen Covid-19 financiert). Soros wordt vooral in Oost-Europa beschuldigd, omdat via de door hem gefinancierde onderwijsinstellingen de maatschappij wordt ontregeld, waarbij het voor de complotdenkers een bonus is dat Soros joods is. In de Volkskrant wordt telkens een creatieve poging gedaan een nieuw complot te bedenken v...

  Lees meer en reageer.