Auteursblog

Hiernaast lees je alle nieuwe updates van de auteurs van Boekscout.
De auteursblogpagina’s staan vol met verhalen over het project van de auteur; zijn of haar boek dat binnenkort bij uitgeverij Boekscout verschijnt of is verschenen.

Beschouw het als een online, openbaar dagboek waar de auteur lezers meerdere malen per week op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Samen met de auteur stap je in het proces dat begint met een digitaal manuscript en resulteert in het feestje wanneer hij of zij hét grote moment beleeft; de verschijning van het boek!

Volg ons op Facebook

Berichten

 • laurawienk

  Het is bijna zover!

  Nog een paar weken en dan is ze daar...mijn allereerste boek! Als klein meisje wilde ik al schrijfster worden en ik kan niet omschrijven hoe het voelt om mijn naam straks op mijn eigen boek te zien staan. Op deze blog houd ik je op de hoogte van alle gebeurtenissen rondom Sip & Sara. 

  Ken je dat? Die kriebels die je voelt in je buik als je heel hard schommelt? Of wanneer mama een boek voorleest die je eigen te spannend vindt en je het liefst je vingers in je oren stopt? En wanneer je een foutje maakt, voel je je dan ook verdrietig? 

  Sip weet heel goed hoe dat voelt! Samen met zijn vriendinnetje Sara maakt hij een heleboel avonturen m...

  Lees meer en reageer.

 • Emetabio

  Het wonder van 20/02/2020

  Het intellectueel deel van het instinctcentrum -of de wijsheid van het lichaam- is op een wonderlijke wijze actief op het moment van "niet weten". Dit is "le moment suprême" voor werkelijk fundamentele vernieuwing. Deze kwintessens dient ondersteund te worden door het intellectueel deel van het emotioneel lichaam -of het scheppen van schoonheid- en het intellectueel deel van het bewegingscentrum -of het werk goed doen. Juist op datzelfde moment slaan onbewuste overtuigingen genadeloos toe om de zegeningen van het uur 00:00 kort te wieken: de vlammende vuurvogel stort andermaal neer! Het gouden aurora deemstert weg in een dichte mist van twijfel en zelfverwijt. Transformat...

  Lees meer en reageer.

 • rolandsmulders

  Corona

  We mogen geen grappen meer maken over Chinezen en het Corona-virus. Nuwas ik ook helemaal niet van plan er grappen over te gaan maken, de teller vanhet aantal slachtoffers loopt daar veel te hard voor op, maar het is wel eenbeslissing die ik graag zelf neem. Italianen moet ik ook al met rust laten, hebik te horen gekregen. Mensen moeten mij niet gaan vertellen dat satire nietmeer mag. En zeker niet met op de achtergrond de dreiging mij anders wel eenseven manieren te leren. In dat geval krijg ik de onweerstaanbare drang het ertoch maar over te hebben.

  Natuurlijk gaat het te ver landgenoten met een Aziatisch uiterlijk inhet voorbijgaan te trakt...

  Lees meer en reageer.

 • Hollski

  In kleur is toch vaak beter

  En dit is 'm dan: de cover van nummer 6 in kleur. Het heeft heel wat werk gekost - aan zo'n cover moet je toch nét iets meer aandacht besteden - maar het resultaat mag er zijn, vind ik persoonlijk. 

  Hopelijk vinden jullie 'm even leuk.

  Bedenk wel dat dit maar een fotootje met een smartphone is; in werkelijkheid is het papier natuurlijk veel witter.

  Hollski.

 • surrealinea

  En de eerste recensie is binnen... en nog een goede ook!

  Beste lezers, lezeressen en andere bezoekers aan Surrealinea,

  Weer even een korte up date: de eerste recensie van ons boek is verschenen en wat voor een! Zie: http://deleesclubvanalles.nl/recensie/surrealinea-de-zwevende-stad/ Deze is van de hand van Rita Potororing, redacteur jeugdboeken bij De Leesclub Van Alles. Thymen en uw verteller/schrijver zijn er natuurlijk erg blij mee!

  Tot volgende post uit Surrealinea!

  Met een ware, goede en mooie groet, ook namens Thymen,

  Sebastiaan