Auteursblog

Hiernaast lees je alle nieuwe updates van de auteurs van Boekscout.
De auteursblogpagina’s staan vol met verhalen over het project van de auteur; zijn of haar boek dat binnenkort bij uitgeverij Boekscout verschijnt of is verschenen.

Beschouw het als een online, openbaar dagboek waar de auteur lezers meerdere malen per week op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Samen met de auteur stap je in het proces dat begint met een digitaal manuscript en resulteert in het feestje wanneer hij of zij hét grote moment beleeft; de verschijning van het boek!

Volg ons op Facebook

Berichten

 • KevinJansen

  Carry Slee

  Deze week ontvingen wij dit leuke bericht van Carry Slee in onze mailbox:"Wat leuk dat jullie een Sinterklaasboek hebben geschreven voor de kinderen die al niet meer geloven.Ik wens jullie heel veel succes!En doorschrijven hoor, want er is toch niets fijners dan schrijven?Lieve groet,Carry Slee"

 • ellypetri

  Boek uit?

  Leuk als je hier een reactie wil schrijven. Ik ben razend benieuwd wat je van mijn boek vond!

 • adrismits

  Hoofdstuk 4. Demonencratie (uit Deel 2 Mag ik even tussendoor) verschijnt binnenkort

  De kabinetsformatie is het verkooppraatje van het compromis. De deelnemers spreken van het doorlopen van een democratisch proces. De volgende vraag van één van mijn kinderen heeft mij hierover aan het denken gezet.Mijn zoontje komt thuis en heeft net op school geleerd dat democratie de helft plus één is. Opgetogen vertelt hij mij de kennis die hij heeft opgedaan. Zoals een goede ouder betaamt, ben ik een en al luisterend oor voor zijn schoolprestaties. De meester heeft hem uitgelegd hoe onze democratie werkt. Maar mijn zoontje heeft toch nogeen vraag. Waar de meester geen antw...

  Lees meer en reageer.

 • RichardWillemseGedichten

  Richard Willemse Gedichten - Wielersport is heilig

  Richard Willemse Gedichten - Wielersport is heilig

 • RichardWillemseGedichten

  Richard Willemse Gedichten - In strijd met punk

  Richard Willemse Gedichten - In strijd met punk