Auteursblog

Hiernaast lees je alle nieuwe updates van de auteurs van Boekscout.
De auteursblogpagina’s staan vol met verhalen over het project van de auteur; zijn of haar boek dat binnenkort bij uitgeverij Boekscout verschijnt of is verschenen.

Beschouw het als een online, openbaar dagboek waar de auteur lezers meerdere malen per week op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Samen met de auteur stap je in het proces dat begint met een digitaal manuscript en resulteert in het feestje wanneer hij of zij hét grote moment beleeft; de verschijning van het boek!

Volg ons op Facebook

Berichten

 • rolandsmulders

  Column bij de koffie: Kunstboom

  Het biodiversiteitsteam in Oisterwijk – zeg maar de natuurpolitie diebepaalt welke planten en dieren in Nederland thuishoren – wil af van dekunststof boom. Pas na zestien jaar is hij duurzaam te noemen en zolang willende leden van het team niet wachten. Opkrassen dus, en als het kan een beetjesnel.

  De lange terugverdientijd schijnt verband te houden met het feit dat demeeste kunstbomen in China groeien. Zoiets levert logistieke problemen op. Zemoeten eerst achterop de fiets heel dat immense land door en dan ook nog met deboot de halve wereld rond. Tegen de tijd dat een kunstboom hier in de huiskamerstaat, drukt hij zwaar op de CO2 verlies-...

  Lees meer en reageer.

 • naemelucs

  Herman B. en de vreselijke crash

  Herman B. en de vreselijke crash

 • ingelanneau

  Maandag 8 oktober 2018 - 26 oktober verschijnt mijn eerste boekje

  En dat zal tijd worden voor een ongeduldig mens zoals ik. Alles ligt nu stil van mijn kant behalve de research dat ik doe naar lokale pers (daar heb ik al een excel file voor gemaakt) en ik hoop dat ze bij Boekscout volop bezig zijn om er een prachtwerk van te maken. Dat zal wel. Eergisteren had ik hen een document verstuurd met eventuele tekstjes voor de auteursblog. Ik heb nu 26 A4 pagina’s die ik kan zetten op de blog. Dat zijn er meer dan mijn boekje hihi. 

  Ik zit aan 52 e-mails voor toestemming. Nog niet zolang geleden vroeg ik me af hoe ik in hemelsnaam ooit 40 e-mail adressen zou bijeen krijgen en nu zit ik er ruimschoots over. Heb ik al...

  Lees meer en reageer.

 • LindaBakker

  Wij hebben een heel mooi resultaat

  Iedereen is heel  enthousiast over het resultaat van ons boek  Margarita de toverprinses avonturen in het bos.

  Het boek is  inmiddels in  Nederland, België in winkels, webshops en bibliotheken verkrijgbaar, een heel mooi resultaat.