Auteursblog

Hiernaast lees je alle nieuwe updates van de auteurs van Boekscout.
De auteursblogpagina’s staan vol met verhalen over het project van de auteur; zijn of haar boek dat binnenkort bij uitgeverij Boekscout verschijnt of is verschenen.

Beschouw het als een online, openbaar dagboek waar de auteur lezers meerdere malen per week op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Samen met de auteur stap je in het proces dat begint met een digitaal manuscript en resulteert in het feestje wanneer hij of zij hét grote moment beleeft; de verschijning van het boek!

Volg ons op Facebook

Berichten

 • lidwinetax

  Lancering

  Hallo lezers!

  Zaterdag 16 februari mocht ik mijn boek lanceren bij De Kler te Leiderdorp. Wat een eer! Wat spannend!

  Ik zal jullie eerlijk bekennen dat ik in eerste instantie totaal niet zenuwachtig was, maar op zaterdagochtend stond te trillen.

  Het was best gek om de winkel waar ik al mijn hele leven kom nu te betreden voor de lancering van mijn eigen boek.

  Wat was het leuk, mooi, inspirerend en ook hoopvol.

  Ik ben erg dankbaar voor alle lieve mensen die aanwezig waren of aanwezig hadden willen zijn.

  Mijn dankbaarheid gaat ook uit naar mijn oud-docent, Jeroen Windmeijer, aan wie ik mijn eerste exemplaar mocht overhandigen. Hij i...

  Lees meer en reageer.

 • isabron

  Verrassing

  Verrassing

  Na één jaar treuren, wanhoop ,boosheid en onbegrip, vond zij het genoeg. Een relatie van vijfentwintig jaar veeg je niet zomaar van tafel. Dit zou een nieuw begin worden.Haar vriendinnen tipten haar over diverse datingsites. Zij vonden haar te leuk om alleen te blijven. Op een zonnige voorjaarsdag ging Marjolein met plezier naar het plaatselijke tuincentrum. Niet alleen om ( op een alternatieve manier), de bloemetjes buiten te zetten. Zij wilde graag een grote kamerlinde. Een kwetsbare plant net als zijzelf. Maar met liefde, aandacht en water zou de kamerlinde een vaste en mooie plek in haar huiskamer veroveren. Weg kwetsbaarheid. ...

  Lees meer en reageer.

 • isabron

  De liefde

  Afgelopen week schreef ik in de huis-aan-huis-krant, waar ik wekelijks voor schrijf, een column over de liefde. Het was immers de week van 'Valentijn'. Ik kreeg hier veel reacties op. Mensen waren aangedaan, ontroerd en blij verrast. Echte liefde bestaat! 

 • AnnetBijsterveld

  Ongeduldig

  Afgelopen week heb ik regelmatig geprobeerd om over m'n boek te praten en ik merk dat ik toch enigszins veranderd ben. Blijkbaar praat ik met niet meer zo veel liefde als dat ik voorheen deed. 

  Ik denk dat ik mijn geduld aan het verliezen ben.

  Telkens als ik mijn boek vasthoud komt er geen enkel trots gevoel meer naar boven. Ik vind het niet bijzonder meer. Ik denk dat ik de hoop al een beetje opgegeven heb dat er ooit nog bekendheid aan gegeven wordt.  Ik ken de juiste mensen niet en zoals ik al eerder heb aangegeven, ik ben een hele slechte verkoper. Ik ken de juiste kanalen niet en durf ook niet op mensen af te stappen. Hopeloos dus als je het mij vraagt.

  Ergens hoo...

  Lees meer en reageer.

 • Kolma

  De eerste opmaakversie

  Ik heb de eerste opmaak versie gekregen!

  Het is leuk om al iets concreet te zien van wat het boekje zal worden. 

  Voorlopig laat ik jullie nog wat in het duister want ik denk dat er nog het één en ander zal veranderen. 

  Maar eens finaal, zal ik jullie een glimp laten zien van wat het zal worden. :-) Beloofd!