Auteursblog

Hiernaast lees je alle nieuwe updates van de auteurs van Boekscout.
De auteursblogpagina’s staan vol met verhalen over het project van de auteur; zijn of haar boek dat binnenkort bij uitgeverij Boekscout verschijnt of is verschenen.

Beschouw het als een online, openbaar dagboek waar de auteur lezers meerdere malen per week op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Samen met de auteur stap je in het proces dat begint met een digitaal manuscript en resulteert in het feestje wanneer hij of zij hét grote moment beleeft; de verschijning van het boek!

Volg ons op Facebook

Berichten

 • chantalbrom

  Nog één nachtje slapen...

  Vrijdagochtend 20 april zal mijn boek verschijnen. Het is vanaf dan te bestellen via deze site en via Boekscout.nl.

  Ik heb er zin in... dat wordt een feestje!!

 • nicokeuning

  Lezing 'Schors en alles er omheen' op 17 april in de Bibliotheek Eersel

  Eersel: verhalenverteller Nico Keuning 17 april 2018, van 15:00 tot 16:30 | bibliotheek Eersel Kosten: toegang gratis   Verhalenvertellers is een nieuwe reeks met thema-middagen en lezingen die vanaf april maandelijks gehouden worden in bibliotheekvestiging Eersel. Dinsdag 17 april is de eerste bijeenkomst met als thema ‘Schors en alles erom heen’ door verhalenverteller Nico Keuning. Nico Keuning uit Eersel is, naast schilder en beeldhouwer, ook schrijver van gedichten en korte verhalen. Het werk van Keuning lijkt de verbeelding te zijn van een verderop gelegen gedachtenrijk of, anders gezegd, roept bij de toeschouwer de herinnering op aan ee...

  Lees meer en reageer.

 • beeldvaneenvrouw

  In de krant!

  Gisteravond laat nog een fotograaf van 'Het Laatste Nieuws' aan de deur en deze ochtend al in de krant!

  Ik kocht de echte ouderwetse krant (ik wou die absoluut in mijn handen hebben!) en mijn collega zette alvast de digitale versie op mijn facebookprofiel. : D 

  Dankjewel!!!

   

   

 • mauritsvansambeek

  De Dansende Wijsheid als Schoonheid van een Vrouw

  Niet alleen was haar schoonheid van een andere wereld … ook haar manier van bewegen gaf een andere betekenis aan het woord ‘gracieus’ … en de geuren van haar lokken die wuivend en dansend op de harmonie der sferen mijn gemoed voorbij de euforie voerden, waren ongekend kleurrijk in het verzorgen en omvormen van oude wonden naar geheelde passie en nieuwe levenslust.

   

  Dansend op de sterren van een heldere lentehemel

  Zoenend in het frisse gras van een door schaars maanlicht verlichte kasteeltuin

  Lonkend naar de eeuwigheid die in de omarming werd ontsloten

  En orgastisch genoegend in de genege...

  Lees meer en reageer.

 • mimienpetervanwater

  ONZE TWEEDE ROMAN LIGT BIJ DE DRUKKER!

  'Pieter en de mooie meiden'  liggen inmiddels bij de drukker, Vol spanning wachtend op de verschijningsdatum.

  Die is vastgesteld op donderdag 26 april a.s. Al degenen die toestemmig gegeven hebben, krijgen op Koningsdag een promotiemail . Dan komt het boek ook in de webwinkel van Boekscout en Bol.com te staan (gratis verzending !) en is het ook bij alle erkende boekwinkels te bestellen.

  Ben jij ook zo benieuwd waar het deze keer over gaat?