Auteursblog

Hiernaast lees je alle nieuwe updates van de auteurs van Boekscout.
De auteursblogpagina’s staan vol met verhalen over het project van de auteur; zijn of haar boek dat binnenkort bij uitgeverij Boekscout verschijnt of is verschenen.

Beschouw het als een online, openbaar dagboek waar de auteur lezers meerdere malen per week op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Samen met de auteur stap je in het proces dat begint met een digitaal manuscript en resulteert in het feestje wanneer hij of zij hét grote moment beleeft; de verschijning van het boek!

Volg ons op Facebook

Berichten

 • rolandsmulders

  Keramiek (2)

  Eerder riep ik in mijn blog volgers op zich aan te melden als vrijwilliger bij het Europees Keramisch Werkcentrum in Oisterwijk, of zoals het officieel heet Sundaymorning@ekwc. Een succesvolle oproep bleek het te zijn, want binnen een dag was de vacature vervuld. Zoiets blijft natuurlijk niet zonder gevolgen. Sundaymorning@ekwc is opnieuw op zoek naar vrijwilligers en aan mij wordt de vraag gesteld of ik er in mijn blog misschien weer de aandacht op wil vestigen. Iets waartoe ik graag bereid ben, want als echte Oisterwijker doe ik graag iets voor mijn woonplaats.

  Even het geheugen opfrissen? Sundaymorning@ekwc is een kennis- en werkcentrum op het gebied van keramiek. Uit de hele w...

  Lees meer en reageer.

 • rajalp

  Porfin, eindelijk!

  Bon dia,

  Eindelijk gaat het dan toch echt gebeuren. Na een uitstel van twee weken, mag ik maandag onder het mes. Even geen trappen lopen, even geen wandeling naar de metro, even geen boodschappen doen. Weg oude knie, welkom mooie nieuwe prothese. Een operatie die 90 minuten duurt en die begint om 12:40 uur. Ze gaan dan twee metalen prothese delen met botcement vastmaken aan mijn boven- en onderbeen. Daarna een kunststof schijf ertussen die functioneert als nieuwe meniscus. Natuurlijk halen ze eerst de oude knie eruit.  En daarna, revalidatie. Een periode van geduld, oefenen en in alle rust genezen. Een periode die wat mij betreft snel voorbij mag gaan. Maar het eer...

  Lees meer en reageer.

 • astrid

  Ongeduldig

  Lieve lezers

  Niks is zo vervelend als wachten. Wachten op wat komen gaat. Voor mij zit het meeste werk er momenteel op. Ik kan niks meer dan even wachten. Lastig hoor, vooral voor iemand met zo weinig geduld als ik. Op sommige vlakken heb ik engelen geduld, maar het uitkomen van mijn boek kan mij niet snel genoeg gaan. Nu is het nog maar twee weken geleden dat ik mijn contract kreeg aangeboden. 

  Als ik er goed over nadenk is het eigenlijk niet eens zo zeer ongeduld. Ik ben iemand die graag de controle heeft. Ik wil weten wat er gebeurd en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Het liefst zit ik er vierentwintig uur per dag met mijn giegeltje bovenop. Maar dat kan natuurl...

  Lees meer en reageer.

 • hedydebats

  Het oorlogsdagboek 'ONDER de TRAP' is 23 maart uitgekomen! (waargebeurd verhaal)

  Wat ben ik trots op mijn boek wat vandaag uitgekomen is. Een groot project wat ik met zoveel liefde en inzet voor mijn, nu 93 jarige vader, heb mogen doen. Dat ik zijn autenthieke oorlogsdagboek (1943 - 1945) heb mogen uitgeven. Die vreselijke tijd,  de Tweede Wereld Oorlog.

  Het aantal mensen dat deze oorlogsperiode bewust hebben meegemaakt wordt steeds kleiner. Dit boek uit het verleden biedt ons de kans om over de ervaringen van die tijd te kunnen vertellen. Het draagt er toe bij om te realiseren dat wij momenteel zonder oorlog en bezetting in Europa mogen leven. 

  Laten we hopen dat een herhaling van verwoesting, honger en verdriet zich nooit meer zullen gaan v...

  Lees meer en reageer.

 • marjansuffys

  100 Hectare Geheimen - 23/3

  Liefste vrienden, familie en fans

  Vandaag verschijnt mijn nieuwste boek, 100 Hectare Geheimen, een verhaal over een verdwijning in de Ardennen. Neem gerust eens een kijkje op de website voor meer info. Indien je het verhaal graag zelf wil ontdekken, aarzel dan niet om te bestellen via Boekscout.nl, via de boekenhandel of via mij. Ik wens je er alvast evenveel plezier mee als ikzelf. Lieve groetjes en alvast hartelijk bedankt, Marjan, een beginnend schrijver ;)