Welkom op de auteursblog van Boekscout!

Leuk dat je terecht bent gekomen op deze website. Om precies te zijn heb je de website van de auteursblog te pakken. De auteursblog? Jazeker. Het is een persoonlijke website met verhalen over het nieuwste project van de auteur; zijn of haar boek dat binnenkort bij uitgeverij Boekscout verschijnt. Beschouw het als een online, openbaar dagboek waar de auteur lezers meerdere malen per week op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Samen met de auteur stap je in het proces dat begint met een digitaal manuscript en resulteert in het feestje wanneer hij of zij hét grote moment beleeft; de verschijning van het boek!

Maar dit wil ik ook!

Mogelijk deel je nu het enthousiasme van onze auteurs en beginnen je typevingers al te jeuken om ook met zo’n persoonlijke auteursblog te starten. Heb jij dan toevallig ook nog een verhaal geschreven en vind je dat dit meer verdient dan alleen maar een bestandje op je computer te zijn? Stuur je manuscript dan vooral naar onze uitgeverij via deze link. Wij hebben altijd honger in nieuwe manuscripten, dus kom maar op met jouw leesvoer! We verdiepen ons in je manuscript en we laten je graag weten wat de uitgeefmogelijkheden van jouw boek zijn. Uiteraard zorgen we ervoor dat je helemaal up-to-date bent, zodat jij straks updates over jouw boek de wereld in kunt sturen!

Nog even goed om te weten: wij laten onze onbevangenheid niet inperken door welk genre dan ook. Dus of jouw werk nu een roman, (auto)biografie, dichtbundel, prentenboek, chicklit of welk genre dan ook betreft, het wordt van harte welkom geheten!

Benieuwd welke boeken we al eerder hebben uitgegeven? Bekijk dan onze webshop.


De auteursblog is een onderdeel van uitgeverij Boekscout. www.boekscout.nl